Nytillskott i sommargarderoben

Att sommaren äntligen är här är det nog få som missat. Solen skiner och temperaturen börjar så sakteliga sin resa bort från minustecknet på termometern. Detta tycker så klart de flesta är något underbart men genast kommer vissa frågor upp. En av de vanligaste är: Vad ska jag ha på mig? Detta är en fråga man ställer sig i princip varje dag, men på sommaren sker nog oftare än vanligt. Möjligheterna är så många under den här årstiden vilket gör att många tycker att det är svårt att välja. Idag ska vi därför tipsa om några av de plagg som vi anser att varje sommargarderob bör innehålla.

Sneakers är den första av dessa. Dessa är de perfekt sommarskorna och passar så väl till vardag som till fest. Vita sneakers är de vanligaste, speciellt på sommaren, men det finns också en rad andra färger om du känner för att sticka ut i sommarvimlet. Bara din fantasi sätter gränserna och det finns därför otroligt många kombinationer att välja mellan. Kanske är det dags att prova en av de lite mer vågade modellerna?

Sol och bad är annars något som verkligen hör sommaren till. Det kan därför också vara läge att se över ditt utbud gällande badkläder. Oavsett om du är på jakt efter en bikini eller badbyxor så finns det även här ett enormt utbud att välja och vraka bland.

Slutligen vill vi slå ett slag för chinos. Jeans blir lätt väl varma på sommaren och det kan därför vara bättre att satsa på ett par eleganta chinos. De är dels väldigt snygga men också svalare än vad jeans är. Lycka till!